Královna zlodějů

Fotografie Connie Gilchristové, známé divadelní herečky, v kostýmu královny zlodějů. Jen málokdo ale znal skutečnost, že Connie skutečně v Londýně byla královnou zlodějů a lupičů, která pod rouškou noci organizovala a prováděla velké krádeže.

Specializovala se na krádeže ze zabezpečených bytů a loupeže, které představovaly velkou výzvu pro své riziko. Policie ji sice podezřívala, ale nikdy se jí nepodařilo Connie nic prokázat. Později musela utéct z Londýna před pomstou jednoho ze svých společníků, který se nechal chytit a po několika letech, kdy v těžkém žaláři živil svou nenávist vůči ní, vyšel ven. Přichystal past, ze které se Connie podařilo jen tak tak proklouznout, ale stále cítila v patách své pronásledovatele. Rozhodla se proto přesunout do Paříže, ale i tam ji její pronásledovatel našel.

Po nějaké době se vrátila do Londýna. Tvrdí se, že to má něco společného s mrtvým tělem, které pařížská policie našla ve stokách a nikdy nebyla schopná indetifikovat. Pokud ale potřebujete uloupit něco velmi střeženého, Connie je váš člověk…

Královna zlodějů

This entry was posted in Střípky. Bookmark the permalink.