Nové stránky spuštěny!

Vítejte na nových stánkách Příběhů Impéria. Naleznete zde podobné informace jako na těch starých, s tím rozdílem, že je web konečně kompletní (najdete zde například konečně informace o nejnovější příručce „Kniha dobrodružství“, včetně jejího knižního traileru a další věci, které postupně doplňujeme). Doteď jsme měli statické informace o Příbězích Impéria na webových stránkách a nové střípky a novinky na Facebooku, kde se obtížně vyhledává ve starých příspěvcích a má i svá formátová omezení. Teď tu konečně najdete obojí na jednom místě. Budete zde pravidelně nacházet i nové inspirační střípky, které se až dosud objevovaly pouze na Facebooku. Tam zůstanou stále, ale zde je bude možno lépe dohledat a naleznete je zde také v příjemnější podobě. Doufáme, že se vám nové stránky budou líbit!

Přidali jsme odkaz na Galerii s ilustracemi na téma Příběhů Impéria (ty budeme postupně také doplňovat), jsou tu aktuální informace o vyšlých knihách a díky tomu, že je stránka konečně dnyamická, tak vás budeme moci lépe informovat o připravovaných projektech.

Na závěr bychom chtěli velmi poděkovat Barboře „Balú“ Lyčkové,která si vzala na starost technickou realizaci těchto stránek, a bez které by byly nikdy nevznikly.

This entry was posted in Novinky. Bookmark the permalink.