300 fanoušků na FB!

Dámy a pánové,

dnes jsme dosáhli hranice 300 fanoušků stránky Příběhů Impéria na Facebooku! Chtěli bychom vám všem moc poděkovat za neustávající podporu. Hrozně nás to dnes potěšilo.

Earl Hickey včera navrhoval, abychom naše příspěvky dávali na blog a na Facebook poté jen odkazovali – s radostí můžeme říct, že se na tom (už nějaký čas) pracuje a snad se toho v dohledné době i dočkáte. Blog by nám měl umožnit posílat příspěvky i trochu kvalitněji (přeci jen FB má svá formátová omezení). Střídavě vždy narazíme na někoho, kdo se nabídne, že nám s tím pomůže, ale nějak se nedobereme výsledku. Teď jsme nicméně na velmi dobré cestě.

Můžeme také prozradit, že Příběhy rozhodně neusnuly. Pomalu pracujeme na další knize (její vydání je zatím v nedohlednu, ale postupně se píše a nějaké texty jsou i hotové), obnovili jsme práce na materiálech pro krabicovou verzi (tady už máme konkrétní termín, tak snad se jí v dohledné době dočkáme), pokud vše půjde dobře, tak se letos dočkáte nějakých dalších povídek ze světa Impéria… a máme i nějaké další projekty, na kterých se pracuje. Takže doufáme, že vás budou Příběhy Impéria bavit i nadále! 🙂

This entry was posted in Novinky. Bookmark the permalink.